Prijzen Spring 2024

Onze prijzen zijn altijd van marktwerking beïnvloed en kunnen binnen een jaar enkele keren wisselen, hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de prijzen indicatief op deze page te publiceren. 

Een op maat gemaakte offerte van uw aanvraag voor een evenement wordt enkel door ons opgesteld.

 

F&B

Hier zijn alle prijzen te vinden van catering opties die wij bieden. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan verschillende soorten borrelplanken, privé diners of een uitgebreid Buffet tot 500 mensen.

Download hier onze prijslijst

Personeel

Op zoek naar een hostess? Een ceremoniemeester? Personeel voor de garderobe of een 1 tot 7 service ratio? Hier zijn alle prijzen benoemd

Styling

Heeft u een bedrijfsevenement in thema (bijv. Oktoberfeest, Tuinparty)of personeelsfeest op locatie en wilt u daar een leuke versiering voor hebben? Hier zijn enkele prijzen genoemd.

Entertaintment

Van Jazz-band, DJ, Bingoavond, PC-Gaming apparatuur of Croupier hier zijn prijzen voor entertainment te vinden.

Drukwerk

Toch een evenementenposter voor bij de koffieapparaat, entreeticket, gardobebon, plaatskaart of bijzondere menukaart? Hier zijn onze vormgeving en drukwerk prijzen te vinden. 

Overige kosten

Grote evenementen & en bedrijfsfeesten hebben een lange voorbereiding en planning nodig. Proefgerechten, maatnamen etc Voor prijsintensieve evenementen vanaf 20.000,- vragen we opstart, voorschot en verzekeringskosten.

Nachtwerk, transport en weekendtoeslagen worden hier weergegeven.