EventsManagement

Wat is Event-Management in 2024? Wat zijn onze diensten voor deze service? Hier vind u alle informatie.

Wat is Event-management?

Voor deze service hebben we een uidgebreid intake-plan waar alle wensen met het budget wordt besproken.
Event management is het proces van het bedenken en uitvoeren van een evenement. Dit proces start van het eerste gesprek tot het met post-event-meeting (lessons learned meeting). Een event bestaat vaak uit 5 onderdelen zoals: Locatie, Styling, F&B en entertainment, vervolgens promotie teasen en FOMO creatie. Dat hele proces is onderhevig aan een strakke planning en uitvoering op het evenement zelf.

PRE-PLANNING

In het eerste gesprek, het pre-planning-gesprek, gaat onze event-manager met u een aantal vragen door. Vragen zoals: Reden van het evenement (bijv. Jubileum of opendag), aantal gasten, thema, culinaire en drank keuzes, en entertainment te bespreken. Voor het het entertainment is het belangrijk om tussen passief, het bekijken van een optreden of actief, dus het activeren van de gasten te onderscheiden bijv. Door een Casino-Avond.

Opmaak Concept

Afhankelijk van de besproken wensen en onderdelen, wordt een concept opgemaakt. In dat concept ontwerp wordt heel duidelijk beschreven welke locatie, hoeveel en wat voor eten en drinken in welke vorm geserveerd wordt. Entertainment wensen worden duidelijk omschreven zoals een programmeren van deze (in afstemming met het uitserveren van eten). Het Thema zelf zoals eerste indicatie van Eventstyling worden hier al opgenomen. Kosten zoals op en afbouw worden hier indicatief genoemd.

Teasering, op wens maken we ook een interne promotieplan, zodat personeelsleden fomo krijgen. Deze dienst houd in vormgeven van tickets, posters, slack-berichten en sign-up-webpages en visuals ontwerpen en binnen de organisatie verspreiden, we noemen dit Teasering.

Offerte - Opdracht

Op het moment dat het concept staat wordt een opdracht door de klant dus aan ons gegeven. Vanaf dat moment beginnen we te de onderdelen van het event te sourcen, als deze niet binnenshuis uitgevoerd kunnen worden. Te denken is aan: Design, on-site management, locaties-reservering, F&B inkoop etc. Op het moment dat opdracht wordt gegevene is 50% van de offerte als factuur te beschouwen omdat Nassenevents begint met het inkopen en boeken van entertainment, chefs en service.

Operatieve uitvoer

De dag is aangebroken van het evenement. Als bijgeboekt beginnen we 3 weken van ervoeren met het teasering dat gaat gestaagd in drie stages. Afhankelijk van grote, wordt wordt een dag van ervorgen met het event-styling begonnen, in de ochtend van de dag wordt F&B klaar gezet en komen de artiesten voor het entertainment. Later in de middag, komt beveiliging en hosts binnen, die dan door ons gebriefd worden. Vervolgens begint het event.

Lessen Learned & Nacalculatie

Twee werkdagen na het event krijgt wordt de eindfactuur met nacalculatie naar u opgestuurd. Op het zelfde moment gaat een van onze event-managers met u contact opnemen om het event na te bespreken, positieve als ook negetavie moment worden onder het vergrootglas genomen, zodat u precies weet, wat volgende keer beter kan. 

Maak een afspraak!

Contacteer ons voor een vrijblijvend afspraak